Tuotekuvaus

Lifestyle-henkinen tuotekuvaus yrityksille | Loimaa & Turku

Laadukkaat kuvat ovat vahva lisä yrityksesi visuaaliseen läsnäoloon ja antavat asiakkaalle myönteistä tukea ostopäätöksen tekemisessä. Sinun tuotteesi ovat hyviä, tietenkin, mutta asiakkaasi mielikuvat syntyvät nykyään yhä useammin internetissä kuvien kautta. Siksi sosiaalisessa mediassa ja internetsivuilla on tärkeää panostaa myös kuvalliseen maailmaan.

Kuvaan tuotekuvia lifestyle-hengessä esimerkiksi yritysten sosiaalisen median kanaviin tai internetsivuille. Tuotekuvissa kiinnitän huomiota väreihin, muotoihin, materiaaleihin ja tuotteen ominaisuuksiin. Pyrin tuomaan tuotteesta esiin sen oman luonnollisen olemuksen raikkaasti, vähäeleisesti ja kuitenkin kauniisti.

Lifestylehenkiseen tuotekuvaukseen voidaan yhdistää vaivattomasti myös esimerkiksi yrityksen toimitilojen valokuvaamista tai dokumentaarisempaa työarjen valokuvausta.

Hinnasto:

Tuotekuvausten hinta määräytyy tarvittavien kuvien ja tuotteiden määrän perusteella. Ota minuun yhteyttä sähköpostilla: jennlaak@gmail.com ja kerro hieman tuotteistasi, niiden määrästä ja kuvien käyttökohteista, niin voimme miettiä tarpeisiisi parhaiten sopivan kuvauspaketin! Toimialueeni on Turku ja sen lähialueet, toisinaan myös Pori ja Loimaa.