Yrityksille

Yrityksesi visuaalinen ilme saa voimaa laadukkaista kuvista. Erotut myös positiivisessa mielessä, kun esimerkiksi nettisivuilla tai markkinoinnissa käyttämäsi kuvamateriaali luo brändistäsi luotettavia ja asiantuntevia mielikuvia.

Teen yrityskuvauksia Loimaalla, Turussa ja sen lähiseudulla sekä Porin alueella. Yrityskuvaukset voivat olla esimerkiksi toimitilojen kuvausta, tapahtumakuvausta ja muotokuvaustakin. 

Yrityskäyttöön muotokuvaus (perinteisempi tai lifestylehenkinen yrityskuvaus) soveltuu hyvin esimerkiksi silloin, kun haluat

  • päivittää internetsivujesi ulkoasua ja kuvitusta
  • uutta kuvamateriaalia sosiaalisen median kanaviin
  • dokumentaarisempia kuvia työstäsi
  • mitä tahansa juuri sinun yritystoimintaasi tukevaa visuaalista materiaalia

Katso myös tuotekuvauspalvelut.

Valokuvauksen lisäksi minulla on kokemusta markkinoinnin ja digitaalisen mainonnan alalta. Valokuvaajana pystyn hyödyntämään osaamistani ja tarjoamaan sinulle siis visuaalista kuvamateriaalia, jota on mietitty myös yrityksesi markkinoinnin näkökulmasta.

Hinnasto:

Muotokuvaus (peruspaketti) yrityskäyttöön (internetsivut, sosiaalinen media ym.) / yrityskuvaus

  • 1-2h kuvausaika
  • 10 digitaalista valmiiksi käsiteltyä kuvaa

250€ + alv. 24%

Jos mielessäsi on perinteisemmän muotokuvauksen sijasta lifestylekuvaus, tapahtumakuvaus tai dokumentaarinen valokuvaus esimerkiksi yrityksen toimitiloista tai työstä itsessään, ota yhteyttä minuun sähköpostilla: jennlaak@gmail.com, niin voimme räätälöidä yhdessä kuvatarpeisiisi sopivan kuvauspaketin! Teen kuvauksia pääosin Loimaalla, Turussa ja lähiseudulla, mutta myös esimerkiksi Porissa.