Yksilölliset ylioppilaskuvat miljöössä Loimaalla ja lähiseudulla. Varaa aikasi ajoissa!

Ylioppilaat ja ammattiin valmistuneet ovat kiistatta juhlapäivänsä ansainneet, mutta yhtä lailla myös yksilölliset kuvat muistoksi tärkeistä elämän kohokohdista. Kevään 2020 kuvausaikoja voi varata nyt sähköpostitse: valokuvaajajennilaaksonen@gmail.com.

Kuvaan ylioppilas- ja valmistujaiskuvia Loimaalla ja lähikunnissa. Kuvaukset toteutetaan miljöössä. Kuvaukset voidaan järjestää juhlapäivän lisäksi myös muina ajankohtina, mikä mahdollistaa varsinkin säävarauksen ja miljöön valitsemisen aikatauluja tuijottamatta. Kuvaukset voidaan toteuttaa joustavasti arkena ja viikonloppuisin niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoina.

Olen loimaalainen valokuvaaja ja kuvannut vuosien saatossa paljon erityisesti muotokuvia ja tehnyt dokumentaarisia hääkuvauksia. Minulle kuvissa tärkeää on tunteen välittyminen ja kuvattavan näyttäminen omalta itseltään. Kuvissa saa näkyä persoonallisuus.

Jos sinulla on harrastuksia tai mielenkiinnonkohteita, joiden haluaisit näkyvän myös kuvissa, kerro niin suunnitellaan yhdessä kuvaukset, joista sinulle jää ikimuistoiset kuvat.

 

Hinnasto:

Valitse sopiva kuvapaketti, jota voit halutessasi täydentää lisäkuvilla.


Kuvauspaketti S – 100€

Sisältää noin 1h kuvauksen, koevedokset ja 5 digitaalista kuvatiedostoa.


Kuvauspaketti M – 200€

Sisältää noin 1,5h kuvauksen, koevedokset ja 15 digitaalista kuvatiedostoa.


Lisäkuvat koevedoksista 15€ kpl.


Hinnat sisältävät alv. 24%.

Kuvauksesta toimitetaan koevedokset muutaman päivän sisällä. Vedoksista valitut lopulliset kuvat toimitetaan digitaalisesti ja niitä saa käyttää haluamallaan tavalla. Kuvien toimitusaika on 1-2 viikkoa kuvavalintojen ilmoittamisesta.

 

Ota yhteyttä ja varaa kuvausaika sähköpostilla valokuvaajajennilaaksonen@gmail.com.