Kuvituskuvat ovat usein tarpeellisia niin verkkosivuille kuin sosiaalisen mediaankin. Ne tasapainottavat kaupallisempaa kuvamateriaalia ja luovat sitä “fiilistä”, mitä omalle potentiaaliselle asiakkaallekin haluaa viestiä. Palveluvalikoimaani kuuluvat myös yksilölliset kuvapankit, jotka luodaan yrityksen brändiin ja haluttuun tunnelmaan sopivaksi. Kuvia otetaan pitkin vuotta säännöllisesti ja ne lisätään virtuaaliseen kuvapankkiin, josta voit ladata aina sen hetkiseen tilanteeseen parhaiten sopivan.

Yksilöllinen kuvapankki on palvelu, jonka on tarkoitus helpottaa erityisesti sosiaalisen median säännöllistä ylläpitämistä. Kuvapankki luodaan yrityksen arvojen ja brändin mukaisesti, haluttu kuvatunnelma ja -aihe huomioiden. Kuvia toimitetaan kuukausittain sovittu määrä ja niiden virtuaalista käyttöä ei ole rajattu, vaan voit hyödyntää niitä sekä verkkosivuilla että sosiaalisessa mediassa.

Kuvapankkeja on kahta eri kokoa ja voit arvioida niistä yrityksesi tarpeeseen parhaiten soveltuvan. Arviointi kannattaa perustaa siihen, miten usein esimerkiksi sosiaalisessa mediassa haluat julkaista päivityksiä – ja miten usein haluat käyttää kuvavirrassa kuvituskuvia. Lopulliset kuvapankkikuvat kuvataan ja rajataan niiden käyttötarkoitus huomioiden. Mietitään siis etukäteen yhdessä, mille julkaisualustoille kuvia tarvitset

Miksi haluaisit oman kuvapankin?

Oma kuvapankki on uniikki, sinun yrityksellesi suunniteltu kuvavaranto, josta voit ammentaa ajankohtaisia kuvia helposti ja voit luottaa siihen, että samaa kuvaa ei ole nähty jo lukuisten muiden yritysten verkkosivulla ja somessa. Kuvapankki suunnitellaan värimaailmaltaan ja tunnelmaltaan yhtenäiseksi muun kuvamateriaalisi kanssa – mahdollisuuksien mukaisesti. Sen on tarkoitus tukea ja sitoa muuta kuvamateriaaliasi entistä hiotummaksi kokonaisuudeksi.

Valitse sopiva kuvapankki seuraavista vaihtoehdoista:

Hinnat eivät sisällä alv. (24%).

KUVAPANKKI S 
390e/vuosi, laskutetaan joka toinen kuukausi 65e/2kk 

  • Sisältää 5 kuvapankkikuvaa per kuukausi.
  • Virtuaalinen kuvapankki

KUVAPANKKI M 
630e/vuosi, laskutetaan kuukausittain 105e/2kk

  • Sisältää 10 kuvapankkikuvaa per kuukausi.
  • Virtuaalinen kuvapankki