Haluatko oppia valokuvaamaan paremmin? Haluat yrityksesi sivustolle ja markkinointikanaviin säännöllisesti uutta kuvasisältöä ja haluat tuottaa sitä nimenomaan itse? Tiedätkö, miten kamerasi manuaalisäädöt toimivat ja mikä vaikuttaa mihin? Osaatko muokata valoa ja huomioida oikeanlaiset kuvakulmat ja kuvaustaustat? Minä voin auttaa!

Valokuvausvalmennuksen tarkoituksena on ennen kaikkea tarjota yrittäjille työkaluja oman työn tekemiseen ja yrityksen liiketoiminnan edistämiseen, keskittyen yrityksen visuaaliseen viestiin, jota se valokuvien avulla välittää. 

Valmennuksessa käydään läpi valokuvauksen perusteita, kameran manuaaliasetuksia, kuvankäsittelyä, valaistusolosuhteiden hallintaa ja muokkaamista – jokaisen omien tarpeiden mukaisesti. Mikäli tuntuu, että perusteet ovat hallussa, mutta jokin muu asia yrityksesi valokuvissa ns. tökkii, niin voimme myös keskittyä luomaan sinulle toimivia ja tehokkaita, nopeita tapoja tuottaa valokuvia yrityksesi käyttöön ja miettiä yhdessä, millainen kuvallinen maailma palvelisi parhaiten sinun yrityksesi palveluita ja tuotteita.

Valmennus on yksilöllistä ja henkilökohtaista, jokaisen tarpeisiin räätälöityä. Valmennuksen alussa käydään läpi kehityskohteet, joihin keskitytään. Perusvalmennus kestää 1-2 kuukautta ja sisältää aloitustapaamisen sekä kolme valmennuskertaa.  Lisävalmennuskertojen tarve sovitaan tapauskohtaisesti.

Miksi haluaisit minun valmentavan sinua?

Olen aloittanut aktiivisen valokuvaamisen reilusti yli 10 vuotta sitten, opiskellut valokuvausta kahdessa eri kansanopistossa ja tällä hetkellä kolmatta vuotta Turun Ammattikorkeakoulussa. Olen käytännönläheinen ja uskon esimerkkien ja oman tekemisen kautta oppimiseen. Pystyn neuvomaan sinua valokuvauksen perusteissa, kamerasi käytössä sekä kuvankäsittelyssä – riippuen siitä, mitä tarvitset. Toisaalta, olen työskennellyt jo vuosia markkinointialalla ja olen koulutukseltani sekä tradenomi että julkaisugraafikko, joten pystyn antamaan sinulle näkökulmaa myös visuaalisten asioiden ulkopuolelta.

Miten valmennus eroaa valokuvauskursseista tai -koulutuksesta?

Valmennuksessa keskitytään sinun yrityksesi brändiin ja sen tuotteisiin ja palveluihin. Valmennuksessa ei pelkästään opetella valokuvaamaan – vaan soveltamaan opittua ja löytämään toimivia työskentelytapoja juuri sinun yrityksesi näkökulmasta. Valmennuksen päätavoite on antaa sinulle työkaluja ja näkökulmia yrityksesi kuvalliseen sisällöntuotantoon. Sen sijaan, että ostaisit valokuvia, ostat räätälöityä valmennusta, jonka myötä voit omatoimisesti kehittää yrityksesi kuvallista viestintää. 

Valmennusten hinta määräytyy tapaamiskertojen perusteella seuraavasti:

Perusvalmennus (sis. aloitustapaaminen 1h + kolme 1h valmennuskertaa)
500€ + alv.

Lisävalmennukset (1,5h / kerta)
100€ + alv.

Hintoihin ei ole laskettu mahdollisia matkakuluja.

Jos nautit tarinoiden kertomisesta kuvien avulla ja haluat kehittää oman brändisi kuvallista ilmaisua, ota yhteyttä!

 

HUOM! Tarjous kesälle 2020!

Perusvalmennukset nyt 31.7.2020 asti -30% yllämainituista normaalihinnoista. Perusvalmennus tarjouksella 350€ + alv. Tarjous koskee valmennuksia, jotka varataan 31.7.2020 mennessä ja joiden aloitustapaaminen on 31.8.2020 mennessä.