Oletko lanseeraamassa uusia tuotteita tai perustamassa kokonaan uutta verkkokauppaa? Haluatko päivittää nykyiset kuvasi? Voisivatko tuotteesi myydä paremmin viimeistellyillä ja loppuunmietityillä tuotekuvilla? Tuotekuvaukseen kannattaa kiinnittää huomiota. Jos asiakkaasi tekee ostopäätöksen verkkokaupassa tai sosiaalisessa mediassa tuotekuvien turvin, on niihin järkevää panostaa. Laadukkaat ja kontekstiin sopivat valokuvat tuovat tuotteestasi esiin paitsi sen ulkonäköä, myös käyttötarkoitusta ja käytännöllisyyttä. Parhaassa tapauksessa tuotekuvat luovat asiakkaasi mieleen tarinaa, johon hänkin haluaa kuulua.

Teen tuotekuvauksia pienille verkkokaupoille ja kivijalkamyymälöille. Työskentelen Loimaan seudulla, mutta tuotteet kulkevat postitse kätevästi vaikka Oulusta tai Rovaniemeltä asti!  Tuotekuvat voivat tarkoittaa valkotaustaisia ns. perinteisiä tuotekuvia tai lifestyle-henkisiä enemmän stailattuja tuotekuvia. Perinteisemmät valkotaustaiset tuotekuvat ovat varma valinta verkkokauppaan, mutta kun haluat sisältöä myös esimerkiksi sosiaalisen median kanaviin, ovat stailatummat tuotekuvat sinne ehdottomasti parempi vaihtoehto. Myös verkkokauppaan stailatut tuotekuvat tuovat lisäarvoa ja tukevat asiakkaan ostopäätöksen tekemistä. Verkkokauppaan paras yhdistelmä onkin ottaa sekä valkotaustaiset että lifestyle-henkisemmät tuotekuvat.

Stailatut tuotekuvaukset toteutan joko itsenäisesti tai yrittäjän kanssa yhteistyössä – mikä sinulle sitten onkin mieluisinta. Voit antaa minulle täysin vapaat kädet tai toimittaa kuvaesimerkkejä ja jopa selkeitä visioita. Kuvaukset voidaan tarvittaessa järjestää myös esimerkiksi yrityksesi tiloissa (Loimaan seutu + lähikunnat, Turun seutu).

Tuotekuvaukset hinnoitellaan kuvattavien tuotteiden määrän perusteella, mutta hintaan vaikuttavat myös esimerkiksi tuotteiden koko ja materiaali. Kysy tarjousta! Hinnat esimerkiksi viidelle kuvattavalle tuotteelle alkaen 400€ + alv. Tuotekuvaukset voivat olla kertaluonteisia tai säännöllisesti jatkuvia, mikäli esimerkiksi tuotevalikoimasi uudistuu tasaisin väliajoin. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!