Dokumentaarinen tanssikuvaus

On stage & off stage

Tanssiteokset valmistuvat eri tavoin, mutta varsinainen lavalla nähtävä teos on vaatinut työtunteja valtavan määrän. Tuo kaikki jää yleisöltä näkemättä, mutta minulle tanssissa mielenkiintoista on erityisesti kaikki se työ, jota valmiin teoksen aikaansaamiseksi tehdään.

Teen dokumentaarista tanssikuvausta niin tanssiesityksissä kuin harjoituksissakin. Näiden lisäksi voit ottaa minuun yhteyttä, mikäli tarvitset esimerkiksi kuvamateriaalia sosiaalisen median kanaviin.

Otan kuvaustöitä vastaan esimerkiksi tanssikouluilta ja -teattereilta, tanssinopettajilta ja tanssijoilta. Pääosin työskentelen Turun seudulla, mutta kuvauspaikka voi sijaita muuallakin Suomessa. Voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse: jennlaak@gmail.com.

Hinnasto:

Dokumentaarinen tanssikuvaus 150€ / tunti

Toimitettavien kuvien määrä riippuu varsinaisesta kuvausajasta, mutta 1h kuvauksessa kuvamäärä noin 50-100. Kuvat toimitetaan digitaalisessa muodossa.

Mikäli sinulla on ennalta tiedossa spesifi tarve kuville, ole yhteydessä, niin mietitään kuvallista toteutusta ja räätälöidään tarpeisiisi sopiva kuvauspaketti ja hinta. Tutustu myös tanssillisiin potrettikuvauksiin.