Valokuvaajana olen ennen kaikkea muotokuvaaja. Kun nuorempana aloitin valokuvaamisen, kuvasin ensin luontoa. Pian, kun löysin ihmisiä kamerani eteen, oli selvää, että se on kutsumukseni. Olen siis ehdottomasti ihmiskuvaaja.

Ihmisten kuvaaminen vaatii kuvaajalta paitsi teknisiä, myös sosiaalisia taitoja ja tilannetajua. Kuvaajana minulle on tärkeää kameran molemminpuolinen kunnioitus, sanaton sopimus kameran läsnäolosta kuvaajan ja kuvattavan välillä. Hyvä kuva on minulle sellainen, joka kuvaa kohdettaan kunnioittavasti ja kuvan käyttötarkoituksen huomioiden.

Kuvaan enimmäkseen muotokuvia, mutta vahvalla dokumentaarisella otteella. Kuvissani saa näkyä arki, mutta yhtä lailla niistä voidaan tietoisesti tehdä minimalistisen tyylikkäitä tai vähäeleisiä.

Yksityisille tarjolla on esimerkiksi lapsi- ja perhekuvausta, dokumentaarista hääkuvausta tai muotokuvausta ylioppilaille ja valmistuville.

Kun haluat ihmisläheisen, rennon ja helposti lähestyttävän kuvaajan, ota minuun yhteyttä! Toimialueeni on pääosin Loimaalla ja sen lähikunnissa, mutta teen kuvauksia myös esimerkiksi Turussa, Porissa ja Tampereella. Helpoiten saat minut kiinni sähköpostilla: valokuvaajajennilaaksonen@gmail.com.