Kasvavan lapsen ikävaiheet on ihana tallettaa kuviksi, joista on iloa niin lähipiirille kuin myöhemmin myös lapselle itselleen.

Kuvaan lapsikuvaukset ja perhekuvaukset sekä raskauskuvaukset miljöössä sekä asiakkaan kotiympäristössä. Toimialueeni on pääosin Loimaa ja sen lähiseutu, mutta otan kuvaustöitä vastaan myös esimerkiksi Turun ja Porin alueelta.

Olen itse pienen lapsen äiti ja kuvannut lapsia ja perheitä monta vuotta. Tulen hyvin toimeen pienten kanssa ja kohtaan heidät aina ennakkoluulottomasti ja lempeästi. Kuvausotteeni on dokumentaarinen ja niinpä kuvauksissakin parasta on, kun lapsi saa esiintyä kameralle omana itsenään ja tarvittaessa jopa unohtaa kameran kokonaan.

Kuvaajana suosittelen, että lapsi- ja perhekuvauksissa kuvausaika valitaan lasten päivärytmiin sopivaksi, pienten lasten kanssa mieluiten aamupäivään. Kuvauksiin voi myös halutessaan varata rekvisiittaa mukaan (esimerkiksi puukoreja, ilmapalloja, saippuakuplia tai puisia leluja).

Hinnasto:

Lapsikuvaus, perhekuvaus, raskaus/odotusajankuvaus.

Valitse sopiva kuvapaketti, jota voit halutessasi täydentää lisäkuvilla.


Kuvauspaketti S – 100€ (tarjolla vain Loimaan seudulla)

Sisältää noin 1h kuvauksen, koevedokset ja 5 digitaalista käsiteltyä kuvatiedostoa.


Kuvauspaketti M – 200€ 

Sisältää noin 1,5h kuvauksen, koevedokset ja 15 digitaalista käsiteltyä kuvatiedostoa.


Lisäkuvat koevedoksista 15€ kpl.


Hinnat sisältävät alv. 24%

Kuvauksesta toimitetaan koevedokset muutaman päivän sisällä. Vedoksista valitut lopulliset kuvat toimitetaan digitaalisesti ja niitä saa käyttää haluamallaan tavalla. Kuvien toimitusaika on 1-2 viikkoa kuvavalintojen ilmoittamisesta.

Voit varata lapsikuvaukset sekä raskausajan- ja perhekuvaukset Loimaalla ja lähiseudulla kauttani helpoiten sähköpostilla: valokuvaajajennilaaksonen@gmail.com