Kuvaaja

Aloitin aktiivisen valokuvaharrastuksen 2007, kun ostin ensimmäisen oman digikameran. Voisi sanoa, että tuosta hetkestä asti olen kulkenut kamera kädessä. Katson maailmaa paljon valokuvauksen kautta, valokuvaajan silmin. Silloinkin, kun olen liikkeellä ilman kameraa, katselen aktiivisesti ympäristöä ja näen siellä valokuvia.

Intohimoinen valokuvaharrastukseni johdatti tietä myös valokuvaajan töihin, mutta yhtä lailla se herätti vahvan kiinnostuksen taiteeseen ja taidehistoriaan. Olen opiskellut valokuvausta kahdessa eri kansanopistossa ja tällä hetkellä opiskelen ammattikorkeakoulussa, josta valmistun parin vuoden kuluttua kuvataiteilijaksi.

Kysyn usein itseltäni, miksi valokuvaan. Miksi kamera on minulle niin luontainen väline ja kuvat sopiva ilmaisukeino? Vastausta olenkin etsinyt teoreettisista näkökulmista, mutta silti aina palaan lopulta siihen, että valokuva itsessään on minulle vielä näin vuosien jälkeenkin eräänlainen ihme. Aikaan sidottu todiste ja dokumentti jostakin.

Tutustu taiteelliseen portfoliooni.

Valokuvaaminen on kuitenkin vain yksi palanen minusta. Koulutukseltani olen alunperin liiketalouden tradenomi ja olen työskennellyt jo useamman vuoden mm. digitaalisen markkinoinnin parissa, tehden Google-mainontaa, hakukoneoptimointia sekä sisällöntuotantoa. Olen lisäksi suorittanut julkaisugraafikon erikoisammattitutkinnon, joten sekin puoli markkinointimaailmasta on minulle tuttu. Ennen kaikkea koen olevani monipuolinen tekijä, jonka työkalupakissa on kuvallisen osaamisen lisäksi kyky tuottaa erilaisia tekstejä ja ymmärrystä digitaalisesta mainonnasta ja yritysten markkinoinnista.

Tutustu muutamiin kirjoittamiini artikkeleihin:
Loimaalainen Lanko houkuttelee herkuttelemaan
Klo Design – turkulaista designia lähituotantona
Turun yliopiston kasvitieteellinen puutarha Ruissalossa 

Olen ollut aktiivisesti mukana myös blogimaailmassa, jossa olen päässyt tutustumaan blogiportaalien ja yhteisöjen toimintaan sekä blogiyhteistöihin. Olen itsekin bloggaaja. Sisällöntuottajana pyrin olemaan lukijalähtöinen ja panostamaan tekstin laadukkuuteen ja hyötyyn lukijan näkökulmasta.

Tutustu Hidastellen-blogiini.

Monipuolisen kokemukseni ja taustani ansiosta olen siis ehdottomasti enemmän kuin vain valokuvaaja – ja se juuri on vahvuuteni.

Jos olet valokuvauspalveluiden tarpeessa, ota minuun yhteyttä sähköpostilla: jennlaak@gmail.com. Työskentelen lähinnä Loimaan ja Turun seudulla, mutta esimerkiksi Pori ja Tampere ovat vain lyhyen matkan päässä.