Lapset ja perhe

Kasvavan lapsen ikävaiheet on ihana tallettaa kuviksi, joista on iloa niin lähipiirille kuin myöhemmin myös lapselle itselleen.

Kuvaan lapsikuvaukset ja perhekuvaukset miljöössä sekä asiakkaan kotiympäristössä. Toimialueeni on pääosin Loimaa sekä Turku ja sen lähiseutu, mutta otan kuvaustöitä vastaan myös esimerkiksi Porin alueelta.

Olen itse pienen lapsen äiti ja kuvannut lapsia ja perheitä monta vuotta. Tulen hyvin toimeen pienten kanssa ja kohtaan heidät aina ennakkoluulottomasti ja lempeästi. Kuvausotteeni on dokumentaarinen ja niinpä kuvauksissakin parasta on, kun lapsi saa esiintyä kameralle omana itsenään ja tarvittaessa jopa unohtaa kameran kokonaan.

Kuvaajana suosittelen, että lapsi- ja perhekuvauksissa kuvausaika valitaan lasten päivärytmiin sopivaksi, mieluiten aamupäivään. Kuvauksiin voi myös halutessaan varata rekvisiittaa mukaan (esimerkiksi puukoreja, ilmapalloja, saippuakuplia tai puisia leluja).

Hinnasto:

Lapsikuvaus, perhekuvaus, raskaus/odotusajankuvaus

Minikuvaus (tarjolla vain Turun seudulla)

  • n. 30min kuvausaika
  • 5 digitaalista valmiiksi käsiteltyä kuvaa

120€

Peruspaketti

  • 1,5-2h kuvausaika (kuvausaika määräytyy viime kädessä lapsen ehdoilla)
  • 20 digitaalista valmiiksi käsiteltyä kuvaa

240€

Voit varata lapsikuvaukset sekä raskausajan- ja perhekuvaukset Turussa ja lähiseudulla kauttani helpoiten sähköpostilla: jennlaak@gmail.com. Teen myös tavallisia muotokuvauksia, jotka sopivat esimerkiksi rippikuviin tai ylioppilaalle.