Ihmiset

Valokuvaajana olen ennen kaikkea ihmiskuvaaja. Kun nuorempana aloitin valokuvaamisen, kuvasin ensin luontoa. Pian, kun löysin ihmisiä kamerani eteen, oli selvää, että se on kutsumukseni. Olen siis ehdottomasti ihmiskuvaaja.

Ihmisten kuvaaminen vaatii kuvaajalta paitsi teknisiä, myös sosiaalisia taitoja ja tilannetajua. Kuvaajana minulle on tärkeää kameran molemminpuolinen kunnioitus, sanaton sopimus kameran läsnäolosta kuvaajan ja kuvattavan välillä. Hyvä kuva on minulle sellainen, joka kuvaa kohdettaan kunnioittavasti ja kuvan käyttötarkoituksen huomioiden.

Kuvaan enimmäkseen muotokuvia, mutta vahvalla dokumentaarisella otteella. Kuvissani saa näkyä arki, mutta yhtä lailla niistä voidaan tietoisesti tehdä minimalistisen tyylikkäitä tai vähäeleisiä.

Teen kuvauksia sekä yrityksille että yksityisille. Mikäli kuvatarpeesi ovat enemmän yritysmaailman puolella, voi sinulle sopia yrityskäyttöön suunnattu kuvaus tai lifestylehenkinen tuotekuvaus.

Yksityisille tarjolla on esimerkiksi lapsi- ja perhekuvausta, dokumentaarista hääkuvausta tai muotokuvausta esimerkiksi ylioppilas-, valmistujais- tai rippikuvien merkeissä.

Kun haluat ihmisläheisen, rennon ja helposti lähestyttävän kuvaajan, ota minuun yhteyttä! Toimialueeni on pääosin Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa: Loimaan, Turun ja Porin seudulla, mutta poikkeuksillekin löytyy sijaa. Helpoiten saat minut kiinni sähköpostilla: jennlaak@gmail.com.